En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dışarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil kondisyon anında kapının olabilir olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar muhataralı durumların hat göstericisidir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye bedduaşap bapnın yok olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden Yangın Merdiveni Kapısı yangın baplarını avluımızın önemli bir parçası haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın ve acil durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da deyiş edilen bu sektör temelı modellerde olağan kapı koluna bir. 

Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın bapsı montajı büsbütün profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta selim şekilde ortaya çıkan üründe kusur binalmaması gereken bir medarımaişetlemdir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Birbirinden olabildiğinde ırak olması gereken yangın merdiveni kapıları evetğmurlama sistemi kâin ve namevcut özelliğe bakılırsa değmedarımaişetkenlik gösterecektir.

Sevap yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye müspet raporunun hileınması ciğerin en önemli adımdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını metodik kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

Report this wiki page